Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 22.7.2019 - 26.7.2019

 

Jídelníček

22. 7. 2019 - 26. 7. 2019

Pondělí                                  Polévka - Frankfurtská se zavářkou   (1A,9)

                                                     I. Hovězí dušené, myslivecká omáčka, houskový knedlík (1A,3,9,7)

                                               II. Halušky se slaninou a brynzou (1A,3,7)

                                                   III. Smažené rybí filé, vařené brambory (1A,3,7,4)

                                            

                                           

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Boršč (1A,9,7)

                                                    I. Dušená vepřová plec, zeleninová rýže (1A,9)

                                              II.  Kuřecí prsa se šunkou  a sýrem, vařené brambory (1A,,9,7)

                                                   III. Ořechový závin   (1A,7,3,8)

                                             

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Středa                                        Polévka - Vývar s drožďovými knedlíčky (1A,9,3)

                                                I. Mleté kuličky po tyrolsku, žemlový knedlík (1A,9,3,7)

                                               II. Bělehradský kotlet, těstoviny (1A,9)

                                              III. Fazole s mrkví a klobáskou, chléb (1A,9)

                                        

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka - Ze zelených fazolek (1A,9)

                                                    I. Moskevský řízek, vařené brambory (1A,3,7)

                                              II. Žemlovka s tvarohem a jablky (1A,3,7)

                                              III. Přírodní vepřový řízek s masovo - žampionovou náplní, vařené brambory  (1A,3,9)                                           

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                            

                                                  Polévka - Karpatský bujon (1A,9)

                                               I. babiččino vepřové maso, červené zelí, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                              II. Krůtí kostky na slanině, dušená rýže (1A,9)

                                             III. Řecký salát, dresink, pečivo (olivy, sýr) (1A,9,7)

                                       

                                              

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín