Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 18.2.2019-22.2.2019

 

Jídelníček

18. 2. 2019 - 22. 2. 2019

Pondělí                                  Polévka - Uzená s kroupami (1A,9)

                                                     I. Uzené maso, vařené brambory s cibulkou, okurek

                                               II. Králík na slanině, dušená rýže, okurek (1A,9)

                                                   III. Čočka nakyselo, vejce, chléb (1A,9,3)

                                             IV.  Pizza Nohavica (1A,9,3,7)

                                           

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Vývar s nudlemi a játrovou rýží (1A,9,3)

                                                    I. Francouzské brambory se sýrem, okurek (1A,3,9,7)

                                              II.  Jogurtové knedlíky s ovocným přelivem, kysaná smetana (1A,3,7)

                                                   III. Kuřecí nudličky s porkem, těstoviny (1A,9)

                                             IV.  pažitková omáčka, hov. vařené , vařené brambory (1A,9,7)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                     Polévka -Italská (1A,9)

                                                   I. Smažený řízek, šťouchané brambory (1A,3,7)

                                                   II. Špecle se zelím a uzeným bůčkem (1A)

                                             III. zeleninové kari s cizrnou, dušená rýže (bezmasé) (9)

                                                  IV. Pečené kuřecí stehno na hříbkách, dušená rýže (1A,9)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka -  Gulášová (1A,9)

                                                    I. Pestrá sekaná pečeně, bramborová kaše (1A,9,3)

                                              II. Znojemská roštěnka, dušená rýže (1A,9,10)

                                              III. Závin s ořechovo - perníkovou náplní (1A,3,7,8)

                                              IV. Zabijačkový guláš, chléb (1A,9)

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                                      Polévka - Kedlubnová (A,9)

                                                  I. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1A,3,9,7)

                                                 II.  Uhlířšké špagety (1A,3,9)

                                                III.  zapečené hovězí ragú v bramborové kaši (1A,9,7)

                                                      IV. Zeleninový salát s vajíčkovou pomazánkou, pečivo (1A,3,7)

                                                                                                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín