Jídelníček
18. 2. 2019 - 22. 2. 2019
Pondělí Polévka - Uzená s kroupami (1A,9)
I. Uzené maso, vařené brambory s cibulkou, okurek
II. Králík na slanině, dušená rýže, okurek (1A,9)
III. Čočka nakyselo, vejce, chléb (1A,9,3)
IV. Pizza Nohavica (1A,9,3,7)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Úterý Polévka - Vývar s nudlemi a játrovou rýží (1A,9,3)
I. Francouzské brambory se sýrem, okurek (1A,3,9,7)
II. Jogurtové knedlíky s ovocným přelivem, kysaná smetana (1A,3,7)
III. Kuřecí nudličky s porkem, těstoviny (1A,9)
IV. pažitková omáčka, hov. vařené , vařené brambory (1A,9,7)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Středa Polévka -Italská (1A,9)
I. Smažený řízek, šťouchané brambory (1A,3,7)
II. Špecle se zelím a uzeným bůčkem (1A)
III. zeleninové kari s cizrnou, dušená rýže (bezmasé) (9)
IV. Pečené kuřecí stehno na hříbkách, dušená rýže (1A,9)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek Polévka - Gulášová (1A,9)
I. Pestrá sekaná pečeně, bramborová kaše (1A,9,3)
II. Znojemská roštěnka, dušená rýže (1A,9,10)
III. Závin s ořechovo - perníkovou náplní (1A,3,7,8)
IV. Zabijačkový guláš, chléb (1A,9)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pátek Polévka - Kedlubnová (A,9)
I. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1A,3,9,7)
II. Uhlířšké špagety (1A,3,9)
III. zapečené hovězí ragú v bramborové kaši (1A,9,7)
IV. Zeleninový salát s vajíčkovou pomazánkou, pečivo (1A,3,7)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokrmy obsahují alergeny.
1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich