Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 13.5.2019 - 17.5.2019

 

Jídelníček

13. 5. 2019 - 17. 5. 2019

Pondělí                                  Polévka - Vývar s rýží a kapustou  (1A,9)

                                                     I. Hovězí vařené, houbová omáčka, houskový knedlík (1A,3,7,9)

                                               II. Přírodní řízek se sýrem, dušená rýže (1A,7,9)

                                                   III. Šoulet s vepřovým masem, salát (1A,9)

                                             IV.  Noky s fazolovým ragú (bezmasé) (1A,9)

                                           

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Rajská (1A,9)

                                                    I. Vepřový řízek naruby, bramborová kaše (1A,3,7,9)

                                              II.  Kuřecí nudličky na kari, těstoviny (1A,,9)

                                                   III. Pečená mrkev s mandlemi, vejce, bramborová kaše (1A,9,7,8A)

                                             IV.  Tlačenkový salát, chléb (1A,10)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Středa                                        Polévka - Hrachová (1A,9)

                                                I. Mleté masové kuličky, pikantní rajská omáčka, špagety (1A,3,9)

                                               II. Kuřecí stehno s jarní zeleninou, vařené brambory (1A,9)

                                              III. Bzenecká roláda, dušená rýže (1A,7,3,9)

                                             IV.  Vajíčková omáčka, chléb (bezmasé) (1A,7,3)


 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka -  zeleninová s ovesnými vločkami  (1A,9,7)

                                                    I. Burgundské hovězí maso, dušená rýže (1A,9),7

                                              II. Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek  (1A,3,7,9)

                                              III. Jáhlový nákyp s ovocem (1A,3,7)

                                              IV. Pečená makrela, vařené brambory (4,7)

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                            

                                                  Polévka - Drožďová (1A,9,3)

                                               I. Segedínský guláš, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                              II. Kuřecí roládky, bramborová kaše (1A,7,9)

                                             III. Vepřový kotlet, kuskus se zeleninou (1A,9)

                                            IV. Květákovo - kedlubnový salát s kysanou smetanou a vejcem, pečivo (1A,3,7)


                                              

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín