Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 15.4.2019 - 19.4.2019

 

Jídelníček

15. 4. 2019 - 19. 4. 2019

Pondělí                                  Polévka - Uzená s kroupami (1A,9)

                                                     I. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1A,3,7,9)

                                               II. Smažená kroketa, vařené brambory, okurek  (1A,7,3)

                                                   III. Bulgur se zeleninou a houbami (bezmasé) (1A,9)

                                             IV.  Tatranské vepřové nudličky, dušená rýže (paprika, slanina, žampiony)(1A,9)

                                           

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Vývar s rýží a zeleninou (1A,9)

                                                    I. Hovězí kostky s Nivou, těstoviny (1A,3,9),7

                                              II.  Sekaná pečeně, vařené brambory  (1A,,9)

                                                   III. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1A,3,7)

                                             IV.  Fazolový guláš, chléb (1A,9)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                     Polévka - Celerová (1A,9)

                                                   I. Debrecínský kotlet, těstoviny (1A,9,3)

                                                   II. Dukátové buchtičky s krémem (1A,7,3)

                                             III. Kuřecí prsa s bazalkovou omáčkou, dušená rýže (1A,9)

                                                  IV. Pstruh na másle, vařené brambory   (1A,4,7)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka -  Jarní (1A,9)

                                                    I. Vepřové výpečky, dušený špenát, houskový knedlík (1A,9,7,3)

                                              II. Dušený hrášek na smetaně, vejce, vařené brambory  (1A,9,3,7)

                                              III. Grenadýrský pochod (těstoviny, uzené maso, brambory) (1A,3,9)

                                              IV. Špekáčkový salát, pečivo (1A,9)

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                                      Nevaříme !!!!

                                                 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín