Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 27.1.2020 - 31.1.2020

 

Jídelníček

27. 1. 2020 - 31. 1. 2020

Pondělí                         

                                                  Polévka - Drožďová (1A,9,3)

                                               I.  Pražská vepřová pečeně,  houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                              II.  Pikantní masová směs, dušená rýže (1A,9)

                                             III.  Jitrnicový a jelítkový prejt, vařené brambory, salát (1A,9)

                                            IV.  Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1A,3,7)

                                                                                  

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Jarní s nudlemi (1A,9)

                                                    I. Mleté masové kuličky, rajská omáčka, těstoviny (1A,9,3)

                                              II.  Kuskus se zeleninou a sýrem (bezmasé)  (1A,9)

                                                   III. Přírodní řízek pana Voka, vařené brambory (1A,9,3)

                                                   IV.  Rizoto s kuřecími játry sypané sýrem, okurek  (1A,9,7)

                                             

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Středa                                        Polévka - Dršťková   (1A,9)

                                                I. Bramborové knedlíky se škvarky, dušené zelí (1A,3)

                                               II. Kuřecí řízek v sezamu, vařené brambory, kompot (1A,3,11)

                                              III. Zapečené gnocchi s vepřovým masem, okurek (1A,9)

                                                   IV. Mrkvový perkelt, vejce, vařené brambory (3)

                                        .

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka -  Rajská s rýží  (1A,9)

                                                    I. Uzené maso, šťouchané brambory s kapustou a slaninou (1A,9)

                                              II. Kynutý makový závin (1A,3,7)

                                              III. Krůtí špikovaná kýta, vařené brambory (1A,9)       

                                                   IV. Bělehradský kotlet, těstoviny (1A,9)

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                            

                                                  Polévka - Žampionová (1A,9)

                                               I. Kuřecí stehno na smetaně,  houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                              II. Hovězí dušené, fazolky po turecku, vařené brambory (1A,9)

                                             III. Zabijačkový guláš, chléb (1A,9)

                                             IV. Zelenina s česnekovo - sýrovou pomazánkou, pečivo (1A,7,9)

                                              

              

                                              

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín