Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 14.10.2019 - 18.10.2019

 

Jídelníček

14. 10. 2019 - 18. 10. 2019

Pondělí                                  Polévka - Brokolicová (1A,9)

                                                     I. Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                               II. Zeleninové rizoto se sýrem, salát (1A,9)

                                                   III. Kuřecí steak na barevném pepři, kuskus s petrželkou (1A,9)

                                                   IV. Kapustové řízečky s vepřovým masem, vař. brambory, salát (1A,9,3)

                                                                                  

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Gulášová   (1A,9)

                                                    I. Přírodní krkovička se zeleninou ratatouille, vař. brambory (1A,9)

                                              II.  Kynutý koláč s tvarohem a drobenkou (1A,3,7)

                                                   III. Moravský guláš s hovězím masem, chléb (1A,9)

                                                   IV.  Salám v těstíčku, vařené brambory, kompot (1A,3,7)

                                             

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Středa                                        Polévka - Hov. vývar se strouháním (1A,9,3)

                                                I. Holandský mletý řízek, vařené brambory (1A,9,3,7)

                                               II. zapečené penne pomodoro s hermelínem  (1A,9,7)

                                              III. Hovězí maso na hříbkách, dušená rýže (1A,9)

                                                   IV. Kuřecí grilovaná křídla, vařené brambory, tatarka (1A,3,9)

                                        

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka - Čočková (1A,9)

                                                    I. Čertův měšec, dušená rýže (1A,9,3,10)

                                              II. Pečený králík se slaninou, restované zelí, vař. brambory (1A,9)

                                              III. Kedlubny na smetaně, vejce, vařené brambory (1A,3,7)       

                                                   IV. Halušky se slaninou a brynzou (1A,3,7)

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                            

                                                  Polévka - Slepičí s nudlemi (1A,9,3)

                                               I. Záhorácký závitek, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                              II. Vepřový kotlet s bylinkovým máslem, vařené brambory, kompot  (1A,9)

                                             III. Zapečená bramborová kaše s hovězím masem, okurek (1A,3,7,9)

                                             IV. Talíř se zeleninou, hořčicový přeliv, vejce, bageta (1A,3,10)

                                       

                                              

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín