Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 24.2.2020 - 28.2.2020

 

Jídelníček

24. 2. 2020 - 28. 2. 2020

Pondělí                         

                                                  Polévka - Vývar s kapáním   (1A,9,3)

                                               I.  Hovězí vařené, křenová omáčka, houskový knedlík (1A,9,7),3

                                              II.  Lasagne s vepřovým masem (1A,9)

                                             III.  Uzené maso, čočkový teplý salát, pečivo (1A,9)

                                            IV.  Hlíva ústřičná na smetaně, kuskus (bezmasé) (1A,9,7)

                                                                                  

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Porková s vejcem (1A,9,3)

                                                    I. Mini vepřové řízečky, šťouchané brambory (1A,3,7)

                                              II.  Hovězí roštěnka na hříbkách, dušená rýže (1A,9)

                                                   III. Krupicový nákyp s ovocem (1A,7,3)

                                                   IV.  Těstovinový salát s tuňákem (1A,9,4,3)

                                             

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Středa                                        Polévka - Bramboračka nakyselo    (1A,9,7)

                                                I. Filé pečené s dušenou zeleninou, vařené brambory (1A,9,4)

                                               II. Koblihy s marmeládou (1A,3,7)

                                              III. Kuřecí nudličky na kari, těstoviny (1A,9)

                                                   IV. Špekáčkový špíz, vařené brambory, tatarka (1A,3,9)

                                        .

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Čtvrtek                                  Polévka -  Fazolová (1A,9)

                                                    I. Vepřová kýta po myslivecku, dušená rýže (1A,9,)

                                              II. Sekaná pečeně s kuřecím masem a vaječinou, vař. brambory (1A,3,9)

                                              III. Halušky s brynzou a slaninou  (1A,7)       

                                                   IV. Zeleninový salát s budapešťskou pomazánkou, pečivo (1A,3,7)

                                            

                                                

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                            

                                                  Polévka - Bílá česneková (1A,9)

                                               I. Bratislavská vepřová pečeně,  houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                              II. 1/2 grilovaného kuřete, chléb, okurek (1A,9)

                                             III. Vepřová játra na cibulce, vařené brambory, okurek  (1A,9,3,7)

                                             IV. Zeleninový salát s hermelínem, pečivo (1A,,9,7)

                                              

              

                                              

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín