Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 9.9.2019 - 13.9.2019

Jídelníček

9. 9. 2019 - 13. 9. 2019

Pondělí              Polévka – Hov. vývar s drobením  (1A,9,3)

                                    I.  Hov. vařené, játrová omáčka, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Halušky s uzeným sýrem, salát (bezmasé) (1A,3,7)

                                  III.  Pečená krkovička, vařené brambory, kompot (1A,9)

                                 IV.  Zapečený květák s brokolicí a uzeným masem, vařené brambory (1A,3,7,9)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Kmínová (1A,9,3)

                                    I.  Šumavská vepřová pečeně, dušená rýže (1A,9)

                                   II.  Sekaná pečeně s vejci a paprikou, vařené brambory  (1A,3,9)

                                  III.  Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže (1A,9)

                                  IV.  Jogurtové knedlíky s ovocným přelivem a kysanou smetanou (1A,3,7)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Papriková z drobů (1A,9)

                                    I.  Vepřové medailonky na zeleném pepři, vařené brambory (1A,9)

                                   II.  Znojemská čočka, vejce, pečivo  (1A,3)

                                  III.  Pečené rybí filé s citronovým přelivem, vařené brambory (1A,4,7)

                                 IV.  Celerový salát s mrkví, kuřecí paličky, pečivo (1A,7,9)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Bílá česneková (1A,9,3)

                                    I.  Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1A,9,3,7)

                                   II.  Špekové knedlíky, dušené zelí  (1A,3,7,9)

                                  III.  Rizoto s kuřecími játry, salát (1A,9)

                                 IV.  Zapečené těstoviny s vepřovým masem a hlívou ústřičnou (1A,7,9)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Karpatský bujon (1A,9)

                                    I.  Králík na smetaně, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Krůtí plátek na bylinkách, kuskus  (1A,'9)

                                  III.  Hemenex, vařené brambory (1A,3)

                                  IV.  Salát z červené řepy, sýr, pečivo (1A,7)






  1.  Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín