Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 3.8.2020 - 7.8.2020

Jídelníček

3. 8. 2020 - 7. 8. 2020

Pondělí             Polévka – Brokolicová     (1A,9)

                                    I.  Boloňské špagety    (1A,9)

                                   II.  Uzené maso, šťouchané brambory s kapustou      (1A,9)

                                     III.  Dušená bretanňská zelenina, vejce, vařené brambory  (1A,7,,3,9)

 

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Boršč   (1A,9,7)

                                    I.   Pštrosí vejce, vařené brambory, okurek      (1A,9,3)

                                   II.  Kynuté knedlíky s ovocem sypané opraženo strouhankou      (1A,3,7)

                                     III.  Šumavská vepřová plec, kuskus  (1A,9)

                                    

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Drůbková kuřecí    (1A,9)

                            

                                   I.  Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka   (1A,9,3,7)

                                  II.  Hovězí španělský ptáček, dušená rýže     (1A,9,3)

                                    III.  Kuřecí marinovaný steak, dušená rýže  (1A,9)

                                

                                

-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Vývar s nudlemi     (1A,9,3,)

                                    I.  Bramborové knedlíky s uzeným masem, dušené zelí    (1,9,3)

                                   II.  Lasagne s kuřecím masem, špenátem a smetanou     (1A,9,7)

                            III. Halušky s vejci, salát  (1A,3)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                        Polévka – Bílá česneková     (1A,9,3)

                                    I.   Klopsy v rajské omáčce,   houskový knedlík (1,9,3,7)

                                   II.   Květák s vejci, vařené brambory, okurek       (1A,9,3)

                            III.  Šopský salát, pečivo     (1A,7)

                                

 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín