Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 20.1.2020 - 24.1.2020

Jídelníček

20. 1. 2020 - 24. 1. 2020

Pondělí              Polévka – ČOČKOVÁ   (1A,9)

                                    I.  Hovězí dušené po myslivecku, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Špagety s vepřovým masem po boloňsku (1A,9)

                                  III.  Kuřecí stehno na kari s cuketou, vařené brambory   (1A,9)

                                 IV.   Salát Waldorf (červené a bílé zelí, jablko, mrkev), bageta (1A,9)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Uzená s kroupami   (1A,9)

                                    I.  Holandský mletý řízek, vařené brambory (1A,9,7,3)

                                   II.  Kuřecí prsa s liškovou omáčkou, dušená rýže   (1A,7,9)

                                  III.  Dušený hrášek, vejce, vařené brambory (3)

                                  IV.  Uzené maso zapečené se žampiony a rajčaty, vař. brambory (1A,9,3,7)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Květáková (1A,9)

                                    I.  Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1A,9,7,3)

                                   II.  Bramborové knedlíky s ovocem sypané mákem (1A,3)

                                  III.  Hovězí kotlík, chléb (1A,9)

                                 IV.   Králík na slanině, vařené brambory (1A,9)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Čínská   (1A,9)

                                    I.  Španělský ptáček (hovězí), dušená rýže (1,9,10)

                                   II.  Bzenecké ragú s vejci, vařené brambory (bezmasé)  (1A,3,9)

                                  III.  Sekaná pečeně s klobáskou, vařené brambory (1A,9)

                                 IV.  Pečené rybí filé, koprový přeliv, vařené brambory (1A,4,7)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Kapustová (1A,9)

                                    I.  Trampský kotlet, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Krůtí játra na cibulce se smetanou, dušená rýže (1A,9,7)

                                  III.  Opečená šunka, vařené brambory, kompot (1A)

                                  IV.  Salát z červené řepy, sýr, pečivo (1A,7,9)






  1.  Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín