Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 9.12.2019 - 13.12.2019

Jídelníček

9.12. 2019 - 13. 12. 2019

Pondělí              Polévka –Bramborová (1A,9)

                                    I.  Vepřové výpečky, dušený špenát , houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Pražská vepřová pečeně, dušená rýže (1A,9,3)

                                  III.  Zeleninová směs s fazolemi, pečivo (bezmasé) (1A,9)

                                 IV.  Králík na hořčici, dušená rýže (1A,9)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Zabijačková (1A,9)

                                    I.  Zeleninové lasagne s vepřovým masem (1A,9,7)

                                   II.  Domácí buchty s povidly a mákem (1A,3,7)

                                  III.  Kuřecí nudličky se smetanovou omáčkou, těstoviny (1A,9,7)

                                  IV. Domácí sekaná pečeně, vařené brambory, kompot (1A,3,9)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Karpatský bujon (1A,9)

                                    I.  Smažené kuřecí paličky, vařené brambory, jogurtový dip (1A,9,7,3)

                                   II.  Přírodní roštěná, dušená rýže, okurek (1A,9)

                                  III.  Zeleninové rizoto se žampiony (bezmasé) (1A,9)

                                 IV.  Pečené rybí filé s karotkou, vařené brambory (1A,9,4)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Krémová hříbková (1A,9)

                                    I.  Vepřové žebírko na slanině, vařené brambory (1A,9)

                                   II.  Mleté hovězí maso s květákem a zeleninou, vař. brambory(1A,9)

                                  III.  Kuřecí prsa ve sladko - kyselé chilli omáčce, dušená rýže (1A,9)

                                 IV.  Široké nudle s tvarohem, cukrem a máslem, ovoce (1A,3,7)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Hrachová (1A,9)

                                    I.  Debrecínský guláš, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Prsteny z gothaje se sýrem, vařené brambory, kompot (1A,9)

                                  III.  Kuřecí steak se zelenými fazolkami, kuskus (1A,9)

                                  IV.  Ovocný salát s těstovinami a kysanou smetanou (1A,7)






  1.  Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín