Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 2.3.2020 - 6.3.2020

Jídelníček

2. 3. 2020 - 6. 3. 2020

Pondělí              Polévka – Hrachová   (1A,9)

                                    I.  Hovězí maso na hořčici, těstoviny (1A,9,10)

                                   II.  Králík pečený s uzeným bůčkem, dušená rýže (1A,9)

                                  III.  Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka (1A,9,3,7)

                                 IV.   Pečená mrkev s mandlemi, opečená šunka, vařené brambory (8A,7,9)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Cibulová (1A,9)

                                    I.  Pečené vepřové maso, dušené červené zelí, vař. brambory (1A,9)

                                   II.  Bramborové šulánky s mákem, cukrem a máslem (1A,7,3)

                                  III.  Kuřecí steak na rajčatech a paprice, špagety (1A,9)

                                  IV.  Bramborový guláš, chléb (1A,9)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Vývar s nudlemi  (1A,9),3

                                    I.  Labský kotlet (česnek, uzená slanina), dušená rýže (1A,9)

                                   II.  Zapečené brambory s uzeným masem a sýrem, okurek (1A,3,7,9)

                                  III.  Kuskus na zeleno (porek, hrášek), s kuřecím masem (1A,9)

                                 IV.   Knedlíky s vejci, salát (1A,3,)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Rajská s rýží (1A,9)

                                    I.  Mleté řízečky s hlívou ústřičnou, vařené brambory, kompot (1,9,3)

                                   II.  Maminčino kuřecí stehno, těstoviny (1A,9)

                                  III.  Okurková omáčka, vejce, vařené brambory (1A,9,3,7)

                                 IV.  Fazolový salát s křenem a šunkou, pečivo (1A,7,3)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Květáková (1A,9)

                                    I.  Segedínský guláš, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II. Kuřecí prsa v chilli omáčce, vařené brambory (1A,9)

                                  III.  Široké nudle s tvarohem, cukrem a máslem, ovoce (1A,3,7)

                                  IV.  Salát z čínského zelí se sýrovým přelivem, pečivo (1A,7,3)






  1.  Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín