Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 25.5.2020 - 29.5.2020

Jídelníček

25. 5. 2020 - 29. 5. 2020

Pondělí             Polévka – Uzená s kroupami  (1A,9,)

                                    I.  Uzená kotleta, bramborová kaše, salát    (1A,7)

                                   II.  Lasagne s vepřovým masem   (1A,9,7)

                                  III.   Žemlovka s jablky a tvarohem   (1A,3,7)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Gulášová   (1A,9)

                                    I.   Špagety s kuřecím masem a medovo hořčičnou omáčkou   (1A,9,7,10)

                                   II.  Hlívový guláš, chléb   (1A,9)

                                      III. Vepřová panenka s křenovou omáčkou, vařené brambory   (1A,7,9)

                               


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Vývar s nudlemi  (1A,9,3)

                            

                                   I.  Povidlový zvěřinový guláš, karlovarský knedlík   (1A,9,3,7)

                                  II.  Roštěnka na houbách, petrželová rýže  (1A,9)

                                 III.  Řecký salát s kuskusem  (1A,9,7)

                                

-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Hrachová   (1A,9)

                                    I.  holandský mletý řízek, vařené brambory  (1,9,3,7)

                                   II. Pečený losos s citronovým přelivem, vařené brambory   (1A,7,9,4)

                            III. Lahodné zeleninové kari, chléb  (1A,7,9)

                        


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                        Polévka – Brokolicová  (1A,9)

                                    I.  Segedínský guláš, houskový knedlík (1,9,3,7)

                                   II.  Restovaná kuřecí játra na červeném víně, hranolky   (1A,9)

                            III. Farmářský salát s přelivem z hrubozrnné hořčice, pečivo   (1A,7,3,10)

                                

 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín