Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 30.3.2020 - 3.4.2020

Jídelníček

30. 3. 2020 - 3. 4. 2020

Pondělí              Polévka – Vývar s kapáním (1A,9,3)

                                    I.  Rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, okurek (1A,9,7)

                                   II.  Dušená kapusta, opečená klobáska, chléb (1A,9)

                                 

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Gulášová (1A,9)

                                    I. Vepřová panenka, dušený špenát s mandlemi a smetanou, vař. brambory(1A,9,7,8A)

                                   II.  Sekaný vepřový řízek, vídeňský salát (1A,9,3,7)

                               


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Hráškový krém (1A,9),7

                            

                                   I.  Vepřový kotlet s liškovou omáčkou, těstovin (1A,9,7)

                                  II.  Kuskus s krůtím masem a cizrnou (1A,9,7)

                                



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Sedlácká (1A,9)

                                    I.  Hovězí dušené na červeném víně, dušená rýže (1,9)

                                   II.  Nudlový nákyp s ovocem a tvarohem (1A,3,7)

                            III. Zelenina s rokforovým dresinkem, pečivo (1A,7)

                                


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Krupicová (1A,9,3)

                                    I.  Klopsy v rajské omáčce, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II. Kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou, vařené brambory  (1A,9)

                                




 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín