Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 15.7.2019 - 19.7.2019

Jídelníček

15. 7. 2019 - 19. 7 .2019

Pondělí                        Polévka – Čočková (1A,9)

  1. Kapucínský guláš, houskový knedlík (1A,9,3,7)

  2. Karbanátek s houbami a kuřecím masem, vařené brambory(1A,3,9)

  3. Dušená mrkev s hráškem, vejce, vařené brambory (1A,9,3)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                         Polévka – Brokolicová (1A,9)

  1. Selský talíř (sekaná, uzené maso, zelí), chléb (1A,9,3)

  2. Králík v hořčičné omáčce s paprikou a medem, dušená rýže (1A,9,10)

  3. Toskánská vepřová pečeně, špagety  (1A,9) 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                                     Polévka  – Vývar s nudlemi(1A,9,3)

  1. Přírodní farmářský kotlet, dušená rýže (1A,9)

  2. zapečené brambory se sýrem a plátkem krkovičky (1A,9,3,7)

  3. Bramborový guláš, chléb  (1A,9)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                          Polévka - Rajská s rýží (1A,9)


  1. Kuřecí steak, teplý zelný salát, vařené brambory (1A,3,7,9)

  2. Kynuté knedlíky s ovocem sypané opraženou strouhankou (1A,3,7)

  3. Šunkofleky s uzeninou (1A,9,3,7)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pátek                      Polévka - Krupicová (1A,9,3)

  1. Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Rizoto s kuřecím masem a sýrem, salát (1A,9,7)

  3. Těstovinový salát se šunkou, vejci a kysanou smetanou (1A,9,3,7)



     Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín