Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 15.10.2018-19.10.2018

Jídelníček

15. 10. 2018 - 19. 10. 2018

Pondělí                                  Polévka - Kmínová s vejci (1A,9,3)

  1. Pečený bůček, sikulské červené zelí, houskový knedlík (1A,9,7,3)

  2. Králík na hořčici, těstoviny (1A,9,10)

  3. Opečená klobáska, čočka se zeleninou, chléb (1A,9)

  4. Ovocný těstovinový salát (1A,3,7)

  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                         Polévka – Vývar s drobením (1A,9,3)

  1. Hanácké mleté koule, šťouchané brambory              (1A,9,3,7)

  2. Makovo - povidlový závin s drobenkou (1A,3),7

  3. Loupežnický špíz (játra, slanina, zelenina), šťouchané brambory (1A,9)

  4. Přírodní řízek hawai, dušená rýže (1A,9)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                        Polévka – Bramborová        (1A,9)

  1. Kuřecí pánev šanghaj, těstoviny (1A,9,7 )

  2. Zapečená brokolice s květákem a uzeným masem, vařené brambory (1A,9,3,7)

  3. Dušená vepřová plec se sušenými švestkami a zeleninou, opékané brambory (1A,9)

  4. Bramborový salát s ředkvičkami, pečivo (1A,7,3)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Italská      (1A,9)

  1. Smažený řízek, vařené brambory s cibulkou (1A,3,7)

  2. Krkovička v kapustě, bramborový knedlík (1A,9,3)

  3. Zapečené palačinky se žampiony a sýrem, špenát (bezmasé) (1A,9,7)

  4. Grilovaná ryba se zeleninou, vařené brambory (1a,4),9



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                          Polévka – Žampionový krém  (1A,7,9)

  1. Vepřová pečeně, dušené zelí, houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Kuřecí steak s fazolkami, kuskus  (1A,9)

  3. Vegetariánské kari (1A,9)

  4. Zeleninový salát s hovězím masem, pečivo (1A,3,7,9)

 



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín