Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 10.12.2018-14.12.2018

Jídelníček

10. 12. 2018 - 14. 12. 2018

Pondělí                                  Polévka - Zabijačková (1A,9)

  1. Rizoto z vepřového masa sypané sýrem, okurek (1A,9,7)

  2. Makový závin (1A,7,3)

  3. Mleté biftečky, dušená kapusta, chléb (1A,3,9)

  4. Povidlová omáčka, uzené maso, houskový knedlík (1A,3,9)

  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                         Polévka – Vývar s nudlemi   (1A,9,3)

  1. Drůbeží nudličky s kuřecími játry, vařené brambory (1A,9)

  2. Caesar salát, pečivo(1A,7)

  3. Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny (1A,9)

  4. Králík na červeném víně, dušená rýže (1A,9)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                        Polévka – Květáková  (1A,9)

  1. Kuřecí stehýnka s cizrnou, šťouchané brambory(1A,9 )

  2. Masové ragú pod bramborovou kaší, červená řepa (1A,9,7,3)

  3. Jáhlový nákyp s ovocem a kysanou smetanou 1A,3,7)

  4. Bramborové knedlíky, škvarky, dušené zelí (1A,3)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Krémová hříbková (1A,9,7)

  1. Vepřová roláda, dušená rýže (1A,,9,3)

  2. Zapečené brambory s kuřecím masem a sýrem, okurek  (1A,3,7,9)

  3. Čočka nakyselo, vejce, chléb (1A,3,9)

  4. Krůtí špikovaná prsa, vařené brambory, okurek (1a,9)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                          Polévka – zeleninová s drobením  (1A,9,3)

  1. Hovězí guláš, houskový knedlík (1A,3,9)

  2. Vepřový kotlet s liškovou omáčkou, těstoviny (1A,9,3)

  3. Kapustové řízečky s vepřovým masem, vařené brambory (1A,3)

  4. Zeleninový salát, pečená kuřecí křídla, pečivo (1A,3,9)

 



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín