Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 20.8.2018-24.8.2018

Jídelníček

20. 8. 2018 - 24.8. 2018

Pondělí                                  Polévka - Zeleninová s ovesnými vločkami  (1A,9)

                                                   I.  Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže (1A,9)

                                              II. Pikantní čufty, vařené brambory  (1A,9,3)

                                             III. Kuřecí pekáček s houbami a slaninou, vařené brambory (1A,3,7,9)

                                            IV. Salát s červenou řepou a zelenými fazolkami, vejce, pečivo (1A,3)

  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                        Polévka - Hráškový krém (1A,9)

                                                  I. Bělehradský vepřový řízek, těstoviny (1A,3,9)

                                            II. Kynuté knedlíky s ovocem, cukrem a mákem (1A,3,7)

                                           III.  Krůtí maso s růžičkovou kapustou, vařené brambory (1A,9)

                                           IV. Losos pečený s koprem, vařené brambory (1A,4,7)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                    Polévka - vývar s nudlemi (1A,9,3)

                                             I. Olomoucký karbanátek, vařené brambory (1A,9,3,7)

                                            II. Hov. dušené na červeném víně, dušená rýže (1A,9)

                                           III. Kořeněný kuskus se zeleninou (bezmasé) (1A,9)

                                           IV. Nudlový nákyp fantute (uzené maso, tomato, olivy, sýr, žampiony) (1A,9,7)

-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                                 Polévka -Maďarská zelná (1A,9)

                                           I.  Kuřecí stehenní řízek pečený ve smetaně s bylinkami, těstoviny (1A,3,7,9)

                                          II.  Hrachová kaše, opečený salám, chléb (1A)

                                        III.   Smetanová omáčka s modrým sýrem, těstoviny (bezmasé) 1A,3,7)

                                             IV.  Vepřová roláda s kuskusem a meruňkami, vařené brambory (1A,9)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                                     Polévka - Vývar s hráškem a rýží(1A,9)

                                           I.   Kuře na smetaně, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                               II.  Bramborový guláš s mletým masem, chléb  (1A,9)

                                         III.  Pečený bůček na hořčičném semínku, vařené brambory (1A,9,10)

                                              IV.   Zelenina s tvarohovo-pažitkovým dipem, bageta (1A,7,9,10)

   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín