Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 12.11.2018-16.11.2018

Jídelníček

12. 11. 2018 - 16. 11. 2018

Pondělí                                  Polévka - Zeleninová s ovesnými vločkami  (1A,9)

  1. Vepřové maso po domažlicku (slanina, hrášek, okurek), houskový knedlík (1A,9,7,3)

  2. Kuřecí steak na tymiánu, dušená rýže (1A,9)

  3. Salám v těstíčku, šťouchané brambory, kompot (1A,3,7)

  4. Květákovo - kedlubnový salát (sýr, smetana), pečivo (1A,3,7,9)

  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                         Polévka – Hrachová (1A,9)

  1. Olomoucký karbanátek, vařené brambory (1A,9,3,7)

  2. Bretaňská dušená zelenina, vejce, vařené brambory (1A,3,9)

  3. Hovězí uzenářský guláš, chléb (1A,3,9)

  4. Přírodní vepřový řízek s kuřecími játry, dušená rýže (1A,9)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                        Polévka – Uzená s kroupami         (1A,9)

  1. pečený králík se slaninou, dušené zelí, vařené brambory (1A,9 )

  2. Fazole na smetaně, uzené maso, chléb (1A,7)

  3. Živáňský kotlet, těstoviny (paprika, cigáro, cibule)(1A,9,3)

  4. Bramborové knedlíky se švestkami s mákem a cukrem (1A,7,3)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Vývar s nudlemi    (1A,9,3)

  1. Mexický guláš, dušená rýže (1A,,9)

  2. Pečený pstruh, vařené brambory s máslem, okurek (1A,7,4)

  3. Zapečené těstoviny s uzeným, okurek (1A,3,7)

  4. Salát z červené řepy se sýrem, pečivo (bezmasé) (1a,7,9)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                          Polévka – Brokolicová (1A,9)

  1. Klopsy, rajská omáčka, houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Vepřová kotleta na hořčici se sýrem, vařené brambory (1A,9,7,10)

  3. Smažený celer, vařené brambory, tatarská omáčka (1A,9,3,7)

  4. Těstovinový salát s kuřecím masem (1A,3,9)

 



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín