Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 25.3.2019 - 29.3.2019

Jídelníček

25. 3. 2019 - 29. 3. 2019

Pondělí                         Polévka – Fazolová (1A,9)

  1. Pražská vepřová pečeně, dušená rýže (1A,9,3)

  2. Lasagne s párkem a zeleninou (1A,9,7)

  3. Jitrnicový a jelítkový prejt, bramborová kaše, okurek (7,9)

  4. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1A,3,7)

 


  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                         Polévka – Dršťková (1A,9)

  1. Sekaná pečeně, dušená kapusta, chléb (1A,3,9)

  2. Měšec plný dukátů, vařené brambory (1A,9)

  3. Knedlíky s vejci, okurkový salát (1A,3)

  4. Kuře maggi nápady, těstoviny  (1A,9,7)

     



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                      Polévka – Francouzská  (1A,9,3)

  1. Bramborové knedlíky se škvarky, dušené zelí (1A,9,3)

  2. Krupicový nákyp s ovocem (1A,3,7)

  3. Kuřecí steak, dušená zelenina, vařené brambory  (1A,9)

  4. Grilovaný losos, kapustové brambory  (1A,4,9)


-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Drožďová (1A,9,3)

  1. Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek (1A,9,3,7)

  2. Koprová omáčka, vejce, vařené brambory  (1A,7,3)

  3. Maso dvou barev, dušená rýže (1A,9)

  4. Játrový guláš, dušená rýže (1A,9)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                        Polévka -  Ovarová (1A,9)

  1. segedínský guláš, houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Špekáčky s černým pivem, vařené brambory (1A,9)

  3. Noky s fazolovým ragú (bezmasé) (1A,9)

  4. Salát s bylinkovou zálivkou a kuřecím masem, pečivo (1A,7,9)



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín