Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 11.2.2019-15.2.2019

Jídelníček

11. 2. 2019 - 15. 2. 2019

Pondělí                         Polévka – Selská  (1A,9)

  1. Boloňské špagety (hov.maso) se sýrem (1A,9,7)

  2. Kuřecí srdíčka a žaludky na tymiánu, dušená rýže, okurek  (1A,9)

  3. Vepřová plec, fazolové lusky po turecku, vařené brambory (1A,9)

  4. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1A,3,7)

 


  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                         Polévka – Vývar s kapáním  (1A,9,3)

  1. Vepřový kotlet na hlívě ústřičné, dušená rýže (1A,9)

  2. Sekaná pečeně s kuřecím masem a uzeným bůčkem, bramborová kaše, kompot (1A,7,9)

  3. Zahradnické brambory zapečené se sýrem, okurek (bezmasé) (1A,3,9,7)

  4. Selský guláš, chléb  (1A,9)

     



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                      Polévka – Hrachová (1A,9)

  1. Babiččino kuřecí stehno, těstoviny (1A,9)

  2. Grilovaný pstruh, vařené brambory s máslem (1A,4,9)

  3. Makový závin  (1A,3,7)

  4. Dušená kapusta, opečená klobása, chléb (1A,9)


-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – vývar s nudlemi    (1A,9,3)

  1. Přírodní kuřecí maso, vařené brambory, zeleninová obloha (zelí, mrkev) (1A,9)

  2. Vepřové maso peperonata, dušená rýže  (1A,9)

  3. Jáhlový nákyp s ovocem (1A,3,7)

  4. Moskevský řízek, bramborová kaše (1A,3,7)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                        Polévka -  Mrkvová (1A,9,7)

  1. Plněná paprika, rajská omáčka , houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Salám v těstíčku, vařené brambory, kompot (1A,3,7)

  3. Kuřecí steak na hořčici, vařené brambory (1A,9,10)

  4. Těstovinový salát s tuňákem (1A,3,4,7)



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín