Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 20.5.2019-24.5.2019

Jídelníček

20. 5. 2019 - 24. 5. 2019

Pondělí                        Polévka – Ovarová  (1A,9)

  1. Hornický guláš, těstoviny (1A,9,3)

  2. Květák s brokolicí a uzeným masem, vařené brambory (1A,9,3)

  3. Žemlovka s tvarohem a jablky  (1A,3,7)

  4. Krůtí maso s vůní tymiánu, bulgur (1A,9) 


--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                         Polévka – Vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky (1A,9,3)

  1. Pečená krkovička, bramborová kaše, kompot (1A,7,9,3)

  2. Fazole nakyselo, opečená klobása, chléb (1A,9)

  3. Rybí filé s citronovou omáčkou, vařené brambory  (1A,4,7)

  4. Gnocchi se špenátem a smetanou (bezmasé) (1A,7)

     



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                                     Polévka – Kulajda (1A,9,3,7)

  1. Drůbeží ragú, dušená rýže (1A,9)

  2. Koláč s ovocem a drobenkou (1A,3,7)

  3. Vepřový kotlet, čatní z červené řepy, jablek a brusinek, vařené brambory (1A,9)

  4. Námořnické maso, těstoviny  (1A,9)

     




-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Špenátová  (1A,9,3)

  1. Pečené kuře, teplý čočkový salát, chléb (1A,9)

  2. Sekaná pečeně plněná vepřovou panenkou, šťouchané brambory (1A,9,3)

  3. Kroupové rizoto s hříbky a sýrem, okurek (bezmasé) (1A,9)

  4. Hovězí přírodní maso, dušený hrášek s mrkví, kuskus (1A,9)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Pátek                        Polévka -  Kuřecí vývar s abecedou (1A,9,3)

  1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Vepřové maso pana uzenáře, vařené brambory (1A,9)

  3. Brambory zapečené s hermelínem (bezmasé) (1A,9,7)

  4. Těstovinový salát s kuřecím masem (1A,9,3)



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín