Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 7.10.2019 - 11.10.2019

Jídelníček

7. 10. 2019 - 11. 10. 2019

Pondělí              Polévka – Uzená s kroupami  (1A,9)

                                    I.  Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Kuřecí perkelt, těstoviny (1A,9)

                                  III.  Sedlácké brambory, zelný salát (bezmasé) (1A,9)

                                 IV.  Zapečené gnocchi s vepřovým masem, salát (1A,9)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Porková s vejcem (1A,9,3)

                                    I.  francouzské brambory, salát (1A,3,7,9)

                                   II.  Smažené kuřecí paličky, vařené brambory (1A,3,7)

                                  III.  Vepřové maso s brokolicí, vařené brambory (1A,9)

                                  IV. Široké nudle se zeleninovým lečem (bezmasé) (1A,3,9)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Bramborová  (1A,9)

                                    I.  Bavorská sekaná s kuřecím masem, vařené brambory (1A,9,3)

                                   II.  Vepřové nudličky s houbovou omáčkou, dušená rýže (1A,7,9)

                                  III. Kuskus se zeleninou a sýrem, salát (bezmasé) (1A,9,7)

                                 IV.  Špekáčky na pivu, vařené brambory (1A,9)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Drožďová se zavářkou  (1A,9,3)

                                    I.  Zapečené kuře se smetanou a nivou, těstoviny (1A,9,3,7)

                                   II.  Vepřová plec, dušená kapusta, vařené brambory (1A,9)

                                  III.  Španělský ptáček, dušená rýže (1A,9,3)

                                 IV.  Zeleninová směs s fazolemi, vejce, pečivo (1A,9,3)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Celerová (1A,9)

                                    I.  Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Kuřecí srdíčka na tymiánu, dušená rýže (1A,9)

                                  III.  Široké nudle s mákem a povidly (1A,3)

                                  IV.  Zelenina s česnekovo - sýrovou pomazánkou, pečivo (1A,7,9,3)






  1.  Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín