Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 22.4.2019-26.4.2019

Jídelníček

22. 4. 2019 - 26. 4. 2019

Pondělí                         Nevaříme

 


  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                         Polévka – Kapustová s rýží (1A,9)

  1. Toskánské špagety se sýrem (1A,7,9)

  2. Dušená šunka, vařené brambory, kompot (1A)

  3. Kuřecí stehno alá bažant, dušená rýže (1A,9)

  4. Tarhoňový salát s olivami a sušenými rajčaty (1A,9)

     



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                      Polévka – Cibulová s opečeným chlebem (1A,9)

  1. Olomoucký karbanátek, vařené brambory (1A,9,3,7)

  2. Selský talíř (klobása, krkovička,), dušené zelí, chléb (1A,9,7)

  3. Mexický guláš, dušená rýže  (1A,9)

  4. Celerový salát s jablky, pečivo (1A,9,7)


-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Drožďová s nudlemi   (1A,9)

  1. Vepřový kotlet, teplý zelný salát s paprikou, vařené brambory (1A,9)

  2. Zahradnický závitek, dušená rýže (1A,9)

  3. Bramborové šulánky s mákem (1A,3,7)

  4. Pečené rybí filé se sýrem a žampiony, vařené brambory (1A,9,4,7)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                        Polévka -  Květáková (1A,9)

  1. Plněná paprika, rajská omáčka , houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Rizoto s kuřecími játry a žampiony, okurek (1A,9)

  3. Hrachová kaše, uzené maso, chléb (1A,9)

  4. Zeleninový salát s krabími tyčinkami, pečivo (1A,4,9)



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín