Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 14.1.2019-18.1.2019

Jídelníček

31. 12. 2018 - 4. 1. 2019

Pondělí                         Polévka – Uzená s kroupami  (1A,9)

  1. Štěpánská vepřová pečeně, dušená rýže  (1A,3,9)

  2. Zapečené kysané zelí s uzeninou, vařené brambory  (1A,9)

  3. Sýrová omáčka se šunkou, špecle  (1A,7,3)

  4. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka  (1A,3,7)

 

  --------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                                         Polévka – Kapustová  (1A,9)

  1. Maďarský guláš, chléb  (1A,9)

  2. Lovecká sekaná, bramborová kaše  (1A,3,9)

  3. Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem  (1A,3,7)

  4. Kuřecí restovaná játra, vařené brambory  (1A,9)

     


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Středa                                      Polévka – Vývar s játrovou rýží  (1A,3,9)

  1. Debrecínský kotlet, těstoviny  (1A,9,3)

  2. Kuřecí prsa s jablky a brusinkami, vařené brambory  (1A,9)

  3. Hov. dušené, bretaňská zelenina, vařené brambory  (1A,9)

  4. Fazolový salát s vejci a křenem, pečivo  (1A,3)

-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                           Polévka – Hrachová     (1A,9)

  1. Králík na hříbkách, dušená rýže                (1A,9)

  2. Lasagne s lososem a špenátem        (1A,4,7,9)

  3. Halušky s uzeným masem a zelím                 (1A)

  4. Mrkvový perkelt, vejce, vařené brambory  (3)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pátek                        Polévka -  Francouzská  (1A,9,3)

  1. Kuře na smetaně, houskový knedlík (1A,3,7,9)

  2. Vepřová plec, celerové hranolky, vařené brambory  (1A,9)

  3. Klobásová směs, chléb  (1A,9)

  4. Sýrový salát, bageta  (1A,3,7,9)



   

                                                

          Změna jídelníčku vyhrazena.

 

                                       

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Pokrmy obsahují alergeny.

 1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
 



Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín