Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Věra Bránecká – Jídelna Hulín

Jídelníček 25.11.2019 - 29.11.2019

Jídelníček

25. 11. 2019 - 29. 11. 2019

Pondělí              Polévka – Z fazolových lusků (1A,9,7)

                                    I.  Hovězí dušené, myslivecká omáčka, houskový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Přírodní řízek se sýrem, vařené brambory (1A,9,7)

                                  III.  Penne s mozzarellou, rajčaty a ˇpórkem (1A,9,7)

                                 IV.  Pečený jelítkový prejt, vřené brambory, zelný salát  (1A,9)

--------------------------------- ------ ---------------------------------------------------------------------------------------------

Úterý                    Polévka – Rajská s rýží   (1A,9)

                                    I.  Smažený vepřový řízek, vařené brambory  (1A,3,7)

                                   II.  Kuřecí steak na hříbkách, kuskus (1A,9)

                                  III.  Klobásová směs, chléb (1A,9)

                                  IV. Krupicový nákyp s ovocným přelivem (1A,3,7)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Středa                  Polévka – Čočková s párkem (1A,9)

                                    I.  Hovězí stroganov, dušená rýže (1A,9,7)

                                   II.  Kynuté knedlíky s povidly, ořechy a máslem (1A,3,7,8C)

                                  III.  Sekaná pečeně se sýrem, vařené brambory (1A,9,3,7)

                                 IV.  Vepřová plec, dušená kapusta, vařené brambory (1A,9)



-------------------------------------------- ------- ------------------------------------------------------------------------------------------

Čtvrtek                         

                           Polévka – Drožďová s nudlemi   (1A,9,3)

                                    I.  Námořnické maso, těstoviny (1A,9)

                                   II.  Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (1A,9,3)

                                  III.  Labský kotlet (uzený bůček, česnek), dušená rýže (1A,9,3)

                                 IV.  Smažený celer, jablka s křenem, vařené brambory (1A,9,3)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pátek                       Polévka – Chlebová s vejci  (1A,9,3)

                                    I.  Pečené kachní stehno, červené zelí, bramborový knedlík (1A,9,3,7)

                                   II.  Krůtí játra na cibulce, vařené brambory, tatarka (1A,9,3)

                                  III.  Šoulet s vepřovým masem, okurkový salát (1A,9)

                                  IV.  Salát z čínského zelí s ovocem a jogurtem, pečivo (1A,7,3)






  1.  Pokrmy obsahují alergeny.

     1)obiloviny obsahující lepek. A-pšenice,B-žito,C-ječmen,D-oves,E-špalda,F-kamut2)korýši a výrobky z nich 3)vejce a výrobky z nich 4)ryby a výrobky z nich 5)arašídy 6)soja a výrobky z ní 7)mléko a výrobky  z něj 8) skořápkové plody. A-mandle,B-lískové ořechy,C-vlašské ořechy,d-kešu,E-pekanové,F-para,G-pistácie 9) celer a výrobky z něj 10)hořčice a výrobky z ní 11)sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bob /lupina/ 14) měkkýši a výrobky z nich
     





Aplikace a www:  ALMEO s.r.o.  -  běží na systému  WebIdeal

Věra Bránecká – Jídelna Hulín